De afbeeldingen

Afbeeldingen kiezen

Waar je wilt kun je aan de slinger kleertjes hangen met een afbeelding. Je kunt kiezen uit 18 verschillende plaatjes of je kunt een eigen afbeelding toevoegen. De ontwerpmodule maakt het je gemakkelijk: Je selecteert eerst een afbeelding, daarna het artikel en druk dan op de toets ‘toevoegen’.

Er is keus uit 3 soorten afbeeldingen:

lieveheersbeestje


Een mijneersteslinger-plaatje
Een afbeelding uit onze eigen galerij wordt op het kleertje gedrukt met een afmeting van 10 x 10 cm.

 

maandAfbeelding met informatie
Kies uit de 4 verschillende afbeeldingen die beschikbaar zijn om gewicht, lengte of geboortetijd samen te stellen. Kiest het plaatje in de ontwerpmodule, en volg daarna stap 4: hierin kun je je eigen gegevens opgeven. Druk op ‘toevoegen’  en controleer de tekst in de slinger.

12 juni
De unieke data van de geboorte worden dan met een formaat van ongeveer 12 x 12 cm op het gekozen kleertje gedrukt. Zo wordt de geboorteslinger nog persoonlijker.

 

 

Eigen afbeeldingeigen afbeelding
Als je kiest voor de optie ‘eigen afbeelding’, dan kun je een plaatje uit je eigen bibliotheek uploaden. Deze verschijnt dan in het scherm op de artikelen. Selecteer en druk op ‘toevoegen’.
Je kunt dus een kleertje laten bedrukken en aan de slinger toevoegen met bijvoorbeeld het geboortekaartje, een tekening van zusje of broertje, een speciaal plaatje of zelfs een foto. Zo maak je de geboorteslinger nog persoonlijker!

Aan het toepassen van een eigen afbeelding zijn een aantal voorwaarden verbonden. Voor meer informatie, ga naar de pagina ‘eigen afbeelding’ of klik hier.

Heeft u vragen over de afbeeldingen of lukt het uploaden niet,
neem dan contact met ons op. Ga naar de contactpagina of bel ons op nr 0529 452 333