Eigen afbeelding

Eigen afbeelding in de geboorteslinger opnemen

Het is mogelijk om een eigen afbeelding in de slinger te gebruiken. Daarmee maakt u de geboorteslinger nog persoonlijker! Een eigen afbeelding kan een deel van het geboortekaartje zijn, een bijzonder plaatje, een zelfgemaakte tekening, een handgeschreven wens of een foto. De afbeelding wordt op een formaat van 11 cm x 11 cm op het gekozen artikel gedrukt.

eigen afbeeldingDe afbeelding kun je uploaden door in de ontwerpmodule voor de optie ‘eigen afbeelding’ te kiezen. Bij stap 3 kies je [afbeelding zoeken] en als je de juiste afbeelding hebt gevonden, toets dan op ‘upload’. om de afbeelding te plaatsen op het gekozen artikel. Je ziet direct het resultaat.

Wilt u een deel van de gekozen afbeelding op het artikel? Upload dan de gehele afbeelding, vermeld bij ‘naam op het koffertje’  in de betaal module, na de naam op het koffertje, welk deel u op het artikel wilt hebben, of stuur een mail naar info@mijneersteslinger.nl

Voorbeeld voorkant geboorte kaartje Voorbeeld op het artikel
eigen afbeelding voorbeeld eigen afbeelding op slab
Voorkant geboortekaartje als voorbeeld. De eigen afbeelding op een slabbetje

Aan het gebruik van een eigen afbeelding zijn een paar voorwaarden verbonden:

  • Stuur de afbeelding op in een JPEG, GIF of PNG format, met een maximale bestandsgrootte van 10mb
  • In een slinger mogen maximaal 2 artikelen met een eigen afbeelding worden toegevoegd.
  • Gebruik van alleen de naam telt niet als een afbeelding.
  • Met de toezending van de afbeelding geeft u ons het recht de afbeelding op een artikel te drukken. De verantwoordelijkheid voor het gebruik van de afbeelding blijft bij u.
  • Mijneersteslinger behoudt het recht zonder opgaaf van redenen, de afbeelding niet te gebruiken als daar aanleiding toe is.