Levering

Kies hoe snel de geboorteslinger verzonden moet worden

Meteen na de bestelling en ontvangst van de betaling, gaat de slinger in productie.
Op het moment van verzending ontvang je een bericht met een track-en-trace nummer.
De verzending gaat via de 24 uurs service van PostNL.

Snel

Verzending binnen 2 werkdagen. Deze standaardlevering kost € 8,00.

tip:  Wil je er zeker van zijn  dat je de slinger snel in huis hebt, bestel dan de slinger vóór de geboorte. Zodra de naam bekend is, geeft je die aan ons door en wij zorgen ervoor dat de geboorteslinger aan u wordt verstuurd binnen 48 uur.  De enige voorwaarde is dat in de slinger alleen de babynaam nog ingevuld moet worden en eventueel een afbeelding met datum of geboorteuur.

Snelst

Wil je de slinger echt binnen  24 uur ontvangen, kies dan voor de optie ‘snelst’ in de bestelmodule. Als vóór 12 uur is besteld en betaald, wordt de slinger voor 12 uur de daaropvolgende dag afgeleverd door de Postnl spoedservice.
Inclusief een toeslag van € 10,00 zijn de kosten voor deze levering € 32,50.

Wereldwijd

Je kunt de slinger waar ook ter wereld laten bezorgen. Neem hiervoor eerst contact met ons op. Spoedleveringen naar het buitenland zijn niet mogelijk. Kostenindicatie verzending binnen Europa: € 15,00.

Ophalen

Ben je in de gelegenheid om de slinger te komen halen in Ommen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bestel de slinger met de verzendkosten kosten van € 8.00.  Bij het ophalen ontvang je de portokosten retour.

mijn eerste slinger